Rézirozi és az ünnepek – 1. kötet

1 590 Ft

Cikkszám: 9789631240641 Kategóriák: ,

Leírás

„– Szervusz, Rézirozi, itt a Mikulás beszél! Nem zavarok?
– Szia! – szólt megilletődött hangon a kislány. – Te sosem zavarsz!
– Úgy áll a helyzet, hogy a segítségedet szeretném kérni!
– Hát hogyne! – csillant föl Rézirozi szeme, hisz a Mikulás azért nem sűrűn kér segítséget az embertől. – Csak mondd nyugodtan, miben segíthetek!
– Az történt – kezdett bele a Mikulás – hogy elindultam ajándékokat osztani, de egyszer csak nagyon nagy szél támadt, és elfújta a listámat. Így aztán nem tudom, hogy kik voltak azok a jó gyerekek, akiknek ajándékot kell vinnem. Ti olyan ügyesen megtaláltátok a három varázslatos tárgyat, ami az orducpántnak kellett, hogy ez biztosan gyerekjáték lesz!” 
Ezzel a nem mindennapi telefonbeszélgetéssel indulnak el Rézirozi újabb hihetetlen kalandjai, melyek során hősünket most sem hagyják cserben különleges barátai: Lüpekék, a kekec, Ejhepejhe, a gyapot, Hinnyehunnya, a siklóf és Alajos, az orducpánt.Az új kötet két igazán ünnepi mesét tartalmaz, a mikulásos kalandon kívül ugyanis barátainknak egy itt felejtett karácsonyi angyalt is vissza kell juttatniuk a mennybe. Arra, hogy ezt a csodálatos feladatot meg tudják-e oldani, valamint hogy rábukkannak-e a listára, a könyv lapjain találjuk meg a választ.

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rézirozi és az ünnepek – 1. kötet” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük