School Days – A színdarab

(3 vásárlói értékelés)

RÉSZBEN ÖNÉLETRAJZI IHLETÉSŰ, KERETBE NEHEZEN FOGLALHATÓ MŰ, AMI CÍMET IS CSAK IGEN NEHEZEN KAPOTT. ISKOLÁS ÉVEIM LEGMEGHATÁROZÓBB IDŐSZAKÁBAN JÁTSZÓDIK.

2 450 Ft

Cikkszám: 978-615-6106-00-1 Kategória:

Leírás

RÉSZBEN ÖNÉLETRAJZI IHLETÉSŰ, KERETBE NEHEZEN FOGLALHATÓ MŰ, AMI CÍMET IS CSAK IGEN NEHEZEN KAPOTT. ISKOLÁS ÉVEIM LEGMEGHATÁROZÓBB IDŐSZAKÁBAN JÁTSZÓDIK. JÓ MAGAM IS CSAK 18 ÉVES VAGYOK ÉS EZZEL AZ ÍRÁSOMMAL A KOROSZTÁLYOM CÉLZOM MEG LEGINKÁBB, ILLETVE BÁRKIT, AKI SZÍVESEN EMLÉKSZIK VISSZA AZ ISKOLÁBAN TÖLTÖTT ÉVEIRE, AZ AKKORI ÉLETÉRE. AZ ELSŐ KOMOLYABB ÉS TÉNYLEGESEN KIADÁSRA KERÜLT KÖNYVEMRŐL VAN SZÓ, AMINEK KÖZPONTI TÉMÁJÁBAN A SZERELEM VAN, AMI TÖBBFÉLE FORMÁBAN IS MEGJELENIK A MŰBEN. A KARAKTEREK EGYTŐL EGYIG VALÓS SZEMÉLYEK, SŐT A CSELEKMÉNYEK TÚLNYOMÓ RÉSZE IGAZ TÖRTÉNETEN ALAPUL. EGY ÉRDEKES MEGOLDÁST VÁLASZTOTTAM ARRA, HOGY MÉGIS HOGYAN ÜSSEK KÉT LEGYET EGY CSAPÁSRA. A MŰVÖN BELÜL KAPOTT HELYET A SZÍNDARAB, AMINEK A JELENETEIT SORBAN, ELEINTE A PRÓBÁKON, MAJD PEDIG ÚGY LEHET OLVASNI, AHOGYAN ANITA FORGATJA A DARAB EREDETI SZÖVEGKÖNYVÉT. EKÖZBEN PERSZE AZ ALAPCSELEKMÉNY IS FOLYIK, ÍGY EGY PILLANATRA SINCS MEGÁLLÁS, MÍG OLVASSUK A KÖNYVET.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-615-6106-00-1
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám196

School Days – A színdarab termékről 3 értékelés

  1. Horváth Máté

    Előzetesen ismerem a könyvet. Jó barátságban állok az írójával, elmondhatatlanul büszke arra, hogy megjelenhetett a könyve és higgyék el, hogy maradandót fog okozni, miután elolvasták.

  2. Szabó Andrea Anna

    Érdemes ezt a könyvet olvasni.

  3. Bartók Annamária

    Nagyon tetszik!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük