MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

Sorshasadás (ekönyv)

2 799 Ft

Cikkszám: 9789634524601 Kategóriák: ,

Leírás

„Érzelmekkel teli szerelmi történet, középpontjában azzal a veszélyes energiával, amely minden valódi kapcsolat mozgatórugója…” – DeliaOwens, az Ahol a folyami rákok énekelnek szerzője. 

Szerelem. Vágy. Árulás. 
És egy döntés, amelyen egy nemzet sorsa múlik. 

RosalindPorter sosem akart megfelelni a társadalmi elvárásoknak. Sem akkor, amikor atomfizikusként és egyetlen nőként elkezdett dolgozni a Manhattan-terven, sem akkor, amikor szenvedélyes viszonyba kezdett az egyik kollégájával, Thomas Weaverrel. Immár öt évvel azután, hogy mind a munkáját, mind a szerelmét elvesztette, még mindig gyötri a bűntudat az atombomba által okozott pusztítás miatt, és a fájdalom sem múlik, amelyet a férfiárulása okozott neki. 
Már épp rászánná magát egy jóval konvencionálisabb életre, amikor újra felbukkan a színen Weaver – és az FBI. Charlie Szydlo különleges ügynök arra kéri Rosalindot, hogy kémkedjen egykori szerelme után, akiről az FBI azt gyanítja, hogy nukleáris titkokat ad át a szovjeteknek. Rosalind mindenkinél jobban tudja, milyen pusztító erővel bírnak ezek a titkok. De vajon képes elárulni a férfit, akit egykor szeretett, és talán még most is szeret? És mi az a megmagyarázhatatlan vonzalom, amit Charlie iránt érez? 

„Gyönyörűen megírt regény tudományról, szerelemről és egy nőről, aki a férfiak világában vívja ki a helyét.”  – Ann Patchett.

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sorshasadás (ekönyv)” értékelése elsőként
9022 Győr, Bisinger sétány 18. bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv