MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

Steph (ekönyv)

1 290 Ft

Cikkszám: 9789633810781 Kategóriák: ,

Leírás

A Steph az Alkonyat sorozat írónőjének, Stephenie Meyernek a beceneve. Ez a könyv tehát a „twilighterek”, a Twilight saga olvasóinak és Steph rajongóinak könyve. Az ifjú és kevésbé ifjú olvasó itt nemcsak Bella és Edward, a halandó arizonai iskoláslány és a halhatatlan vámpírfiú szerelméről tudhat meg új dolgokat, hanem a világ egyik legnépszerűbb írónőjéről, a Twilight könyvek és filmek keletkezéséről is. És az írói műhelytitkokról, például arról, hogyan kell három pici gyermek mellett könyvet írni. Vagy: hogyan ír slágerkönyvet a vámpírokról valaki, aki soha életében egyetlen horrorfilmet sem látott? 

{MORE}

 

Stephenie Meyer harminc éves volt, amikor álmában először jelent meg az akkor még névtelen lány és fiú, és soha nem titkolta, hogy Bella Swan alakját középiskolás önmagáról mintázta. A szerző pedig Steph gyermekkorán, középiskolás és egyetemi évein, különös házasságán át kalauzolja az olvasót a 2003-ban bekövetkezett csoda, a híres látomás felé, amelyben egy halandó lány egy szikrázó arcú vámpírfiúval beszélget egy esőáztatta erdei tisztáson. 

Eközben feltárul előttünk a morális üzeneteivel világsikerré lett Twilight sztori igazi háttere is egy hatgyermekes mormon család mindennapi életén és e különös vallás történetén keresztül. Ez a morális üzenet egyetlen szóban is összefoglalható: önmegtartóztatás. Meyer és a mormon vallás nem híve a házasság előtti szexuális életnek, s noha a könyv szerzője e tekintetben nem siet állást foglalni, azt azért tudjuk, hogyez az intelem soha nem volt még annyira, mint napjainkban, amikor a drog, a kontroll nélküli szex és a szabadosság minden formája tért hódít és erőteljes támogatásra talál a tömegmédiumokban. 

És akkor jön ez a 163 centi magas háromgyermekes háziasszony Arizonából és azt mondja e világ tizenéveseinek: gyerekek, van ám szerelem az ágyon kívül is. Méghozzá akkora, hogy még egy vámpír is képes lemondani érte az embervérről. És ezzel az üzenettel 42 millió példányt ad el könyveiből! Ezek azok az elgondolkodtató körülmények, melyek miatt nemcsak a twilighterek, hanem szüleik is nagy érdeklődéssel fogadták ezt a könyvet. Hiszen, mint az előszóban olvasható, „a legtöbb bajt életünkben az okozza, hogy a szülőknek rendszerint fogalmuk sincs róla, mi foglalkoztatja a gyerekeiket”. Ugye ez jogos? 

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Steph (ekönyv)” értékelése elsőként
9022 Győr, Bisinger sétány 18. bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv