Szabadulj meg a fájdalomtól örökre!

2 990 Ft

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz! Amennyiben a kosárba teszed a könyvet, akciósan biztosítunk számodra egy könyvet, ha nem szeretnéd akkor nyugodtan vedd ki a kosárból.
Cikkszám: 9789632913681 Kategóriák: ,

Leírás

Szabadulj meg a fájdalomtól örökre!
Izom- és ízületi fájdalmak tartós gyógyítása – forradalmi terápiás módszer
Ming Chew
Képzelj el egy fájdalom nélküli életet!

Fájdalomcsillapítókon élsz, akár már egy műtétre is rászánnád magad? Évek óta izom- vagy ízületi fájdalmak gyötörnek? Mindez a múlté lehet: a fájdalomterápia mestere, Ming Chew egyedülálló módszerével gyógyszer és műtéti beavatkozás nélkül segít megszabadulni a fájdalomtól – ÖRÖKRE!

A MING-MÓDSZER ALAPJAI:

Állapotfelmérő, öndiagnosztizáló technikák, melyek segítségével egyéni panaszodra szabhatod a gyakorlatokat.
Tizenöt perces nyújtó- és erőfejlesztő gyakorlatsorok, amelyeket akár a nappalidban is végezhetsz.
Megfelelő hidratáció és ásványianyag-pótlás az optimális egészségi állapot elérése érdekében.
Ming Chew fizioterapeuta több mint húsz éve kezeli pácienseit saját módszerével. Úgy véli, a fájdalom oka sokszor a merev, összehúzódott izompólya (fascia), mely összenyomja az idegeket. Programja ezért ezt a csontjainkat, izmainkat és ízületeinket körülvevő kötőszövetet veszi célba, véglegesen orvosolva ezáltal a probléma gyökerét, nem csupán elfedve a tüneteket.

Próbáld ki Te is a Ming-módszert, és nyerd vissza mindössze napi tizenöt perc időráfordítással a mozgás szabadságát és az életkedvedet. Kezdj el fájdalommentesen élni!

Ming Chew fizioterapeuta, egykori testépítőbajnok és harcművész, aki munkája során a kínai orvoslás alapelveit is alkalmazza. Módszerével számos élsportolónak segített, sikereiről a New York Times, a Men’s Health és a Daily News is többször hírt adott. Magánpraxist visz New York Cityben.

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szabadulj meg a fájdalomtól örökre!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük