Számold ki!

(1 vásárlói értékelés)

2 900 Ft

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz! Amennyiben a kosárba teszed a könyvet, akciósan biztosítunk számodra egy könyvet, ha nem szeretnéd akkor nyugodtan vedd ki a kosárból.
Cikkszám: 9786156164735 Kategória:

Leírás

Ez a kötet tréfás, verses logikai feladványokat tartalmaz. Mindegyik feladvány egy-egy rövid mese vagy történet, melyek önmagukban is felkelthetik az olvasók figyelmét, megoldás nélkül is érdekesek lehetnek. Azonban a kérdések megválaszolása nagy örömet, igazi matematikai élményt jelenthet. A feladványok között vannak olyanok, amelyekre a válasz egyszerű számlálással megadható, némelyikhez nem árt egy-egy ötlet vagy trükk, s akad, ami kicsit nehezebb. De mindegyik „józan ésszel” kikövetkeztethető, megoldható. (A biztonság kedvéért a megoldások is szerepelnek a kötet végén.) A kiadványt elsősorban azoknak az olvasóknak szánjuk, akik szeretik a logikus gondolkodást igénylő fejtörőket, rejtvényeket, ugyanakkor szívesen időznek a mesék és humoros történetek világában. Ajánlott korosztály: 9-109 év

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Számold ki! termékről 1 értékelés

  1. Hajdu Tibor (megerősített tulajdonos)

    Amint megkaptam, azonnal átnéztem, és másnap már a gyermekek előtt be is mutattam újdonsült szerzeményemet. Már feladványokat is megoldottunk belőle. Nagyon élvezték, tetszett nekik, már ezért megérte megvennem.
    Köszönöm!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük