Barion Pixel

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Szküllák és Kharübdiszek között (ekönyv)

(2 vásárlói értékelés)

990 Ft

„Miről szól az írás-csomag, ami a kezemben van?” – merülhet fel joggal a kérdés. Megfogalmazni jóval bonyolultabb, mint ami a valódi helyzet: a szerelem a téma. A mosoly. A valóság.
Az ebben a kötetben olvasható tíz történet néhány fiatal szerelmi életét, annak rapszodikusan boldog és viszontagságos eseményeit foglalja össze egyetlen, önmagába visszatérő egésszé.
A főhős, Ishmael narratívájának hangvétele naturalista, szókimondó, ugyanakkor borzasztóan sötét, fekete humorral, valamint némi reménnyel, mosollyal, nevetéssel és intellektussal tarkított. Furcsa elegye a patetikusnak és a profánnak. Egy leheletnyi helyet szorított a szerző a társadalomkritika számára is: görbe tükör ez, amin a világ önmaga (torz?) képét csodálhatja – vakulásig.
Kinek ajánlom?
Mindannak, aki volt már fiatal, szerelmes és szenvedett. Aki szexelt és szétesett. Akit csaltak meg, vagy csalt már meg – nem engem. Aki fent van/volt Tinderen és volt már orgazmusa – nem emiatt. Annak, aki tudja, milyen a „hazaérkezés”.
Megannyi kérdés merül fel az élettel kapcsolatban és legalább ennyi érdekesség foglalkoztatja főhősünket, illetve zavarja meg ennek a kortárs fejlődésregénynek a Szerzőjét…
Ishmael ezekre a problémákra keresi a válaszokat onnantól, hogy megismeri a másik nemet, odáig, hogy reggel felébred az ágyában: álmodta az elmúlt 10 év történéseit, vagy mindez megtörtént? Szerelmes volt, vagy csak megzavarta a víz felszínéről visszatükröződő Hold képe?

Beleolvasok

Vásárolja meg a könyvet és gyűjtse be a hűségpontot: 99 pont!
Cikkszám: 9786156151223 Kategóriák: , ,

További információk

Szerző
ISBN
Betekintő Olvass bele!
Kiadó

Szküllák és Kharübdiszek között (ekönyv) termékről 2 értékelés

 1. Kata

  Lenyűgöző és lendületes! Fiatalos, érződik, hogy a regény főhőse és az író is fejlődik a történet során. Profán, mégis sokszor pátoszi. Ugyanúgy van benne vulgaritás és szexualitás, mint mély (vagy magas?) filozófia! AJÁNLOM!

 2. Timi (megerősített tulajdonos)

  Ez a könyv olyan, mint valami szer. De most nem Ott Anna Ted Xes előadására gondolok. ?
  Volt benne valami láthatatlanul addiktív főhősünknek. Megélted a mélységet és a magasságot újra és újra 10 fejezeten át… bizony 10ből 10szer szerelmes lettem Én is, dühös mikor megcsalták, vagy szomorú a magánytól. Volt egy szépsége, ahogy naívan de vággyal harap nagyokat… hogy vonzotta az ismeretlen. Talán még élvezte is ezt a folytonosságot. Akárhogy próbálkozik, már függője, ugyanazokat a pillanatokat éli meg összes szerelmével, s mindig ugyanabban a helyzetben találja magát.
  Egyébként emberi és könnyű volt, lendületesen tudtam olvasni.
  Sallang, mellébeszélés nélküli írás. Az első két fejezet volt a kedvencem az esetlensége miatt, ott kevesebb is a párbeszéd.

Mondd el a véleményed
9022 Győr, Bisinger sétány 18. bolt@undergroundkiado.hu
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv