fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Szövegszerkesztési (alap)ismeretek (ekönyv)

1 000 Ft

Cikkszám: 9789633812242 Kategóriák: ,

Leírás

Az emberek többsége szerint a szövegszerkesztés gyerekjáték. Ez igaz is, ha már kellő gyakorlattal rendelkezünk, azt azonban hozzá kell tenni, hogy ha kontár munkák helyett olyan nyomtatott vagy elektronikus úton terjeszthető szövegeket szeretnénk készíteni, ami a befogadó szervezet vagy intézmény követelményeinek garantáltan megfelel, akkor érdemes megismerkedni a szabályokkal, eszközökkel, a lehetőségekkel és korlátokka is.

A Szövegszerkesztési (alap)ismeretek egy olyan tankönyv és referenciakönyv, ami két széles körben használt népszerű szövegszerkesztő program (a Microsoft Word 2010 és a LibreOffice Writer 4.0.3) példáin keresztül végigvesz minden olyan elemet és szolgáltatást, amivel egy levél, körlevél, pályázat, egy novella, egy regény, egy tanulmány, vagy akár egy diplomamunka megírása során szembesülhetünk.

A szemléltető ábrákkal bőségesen ellátott kötetben arányosan kapnak helyet az általános, a választott/használt szoftvertől független alapfogalmak és ismeretek, valamint a menüszalagos (és fizetős) Microsoft Word 2010 és a hagyományos menükkel, beállítópanelekkel operáló (nyíltforrású és ingyenes) LibreOffice Writer szolgáltatásai, eszközei és lehetőségei. A kötet végén egy igen részletes tartalom­jegyzék segíti a tájékoztatást az 568 oldalas anyagban.

A könyv elsősorban a képernyőn olvasható, illetve A4-es lapokra nyomtatható PDF formátumban készült, de emellett kész a táblagépeken, ebook olvasókon és okostelefonokon jobban kezelhető, olvasható EPUB formátumú kiadás, és előké­születben van a nyomtatott könyv változat is.

A kötet egy hosszabb tervezett sorozat első kötete. A folytatásban táblázatkeze­léssel, csoportmunkával, prezentáció-készítéssel stb. foglalkozunk, sőt a szerzői kiadás (Self publishing) érintett témáiban is tervezünk összefoglaló, gyakorló köteteket.

Beleolvasok

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Betekintő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szövegszerkesztési (alap)ismeretek (ekönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv