Barion Pixel

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Tanulj meg meditálni egyszer és mindenkorra!

3 600 Ft

Meditációs tanfolyam a könyvben.
Ha ezt a könyvet (nem csak véletlenül :)) tartod a kezedben, nagy valószínűséggel érdeklődsz a meditáció iránt.
Az én kérdésem feléd az, hogy miért? Mit remélsz, hogy a meditálás tud adni neked? Miért vonzódsz a meditációhoz? Hiszen, sokféle okból lehet meditálni, vagyis a meditáció jótékony hatásai sokrétűek.
Ha olyasmi a válaszod, hogy azért meditálsz, mert
– azt érzed, hogy az élet sokkal többről szól, mint a hétköznapi tevékenységekről vagy a beszélgetésekről a történésekről,
– vagy az Igazságot keresed,
– vagy ki szeretnéd fejteni a saját identitásodat (Ki vagy? Hogyan kerültél a Földre? Mi ez az egész?…),
– vagy az igazi belső szabadságra vágysz,
akkor ezt a könyvet neked írtam.
De kérlek, ne értsd félre! Nem én fogok kész válaszokkal felelni a kérdéseidre. Az igazán fontos kérdésekre nem elég intellektuális és főleg nem másoktól származó válaszokat kapni. Azokkal nem lennél előrébb.
A szíved kérdéseire mély (szavakon túli) válaszokra van szükséged, amelyek csakis belőled fakadhatnak. Természetesen Te tudod a válaszokat! Úgyhogy, nem szeretnék felsőbbrendűbb lenni nálad és leértékelni a tudásodat azáltal, hogy én válaszoljam meg a kérdéseidet.
Ezért ez egy gyakorlati könyv lesz, aminek nem az a célja, hogy általa új (akármennyire is izgalmas) információkkal legyen tele a fejed, hanem inkább az, hogy Te magad első kézből megtapasztald, mi a valóság.
A könyvet azzal a céllal készítettem, hogy ne csak gyorsan és könnyen sajátítsd el a meditációt, hanem a meditáció segítségével mélyen megismerd a valódi Önmagadat (lehetőséget teremtve annak, hogy azt ki is bontakoztathasd a gyakorlati életben). Így majd annyira kitágul a világod, hogy azután már el sem fogod tudni képzelni, hogy valaha is újra visszatérj a nyelvi és fogalmi határok közé szorított gondolkodás által leszűkült szemlélethez.
Készen állsz? 🙂

Beleolvasok

Elfogyott

Cikkszám: 9786156106186 Kategóriák: , ,

További információk

Szerző
ISBN
Betekintő Olvass bele!
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tanulj meg meditálni egyszer és mindenkorra!” értékelése elsőként
9022 Győr, Bisinger sétány 18. info@rukkola.hu
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv