fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Image Alt

Könyveink

Tejszínhab nélkül (ekönyv)

1 490 Ft

Cikkszám: 9781447893561 Kategóriák: ,

Leírás

 
Oravecz Nóra üde, könnyed, elsősorban fiataloknak szóló könyve igazi arculcsapás azok számára, akik berendezkedtek a szingli életformára.
Dinamikus, néha “kócos” sorai közt minden olyan klasszikus párkapcsolati témát megtalálsz, ami a mindennapokban megérint, akár kapcsolatban élsz, akár szingli vagy.
Müller Attila ajánlása:
“Nehéz nagyon… megtalálni a társunkat, de ahogy Oravecz Nóri könyvében is olvashatjátok, mégsem szabad erőltetve, csak azért is (!!) keresni.
Amíg magunkkal sem vagyunk igazán tisztában, s nem szeretjük önnön lényünket (próbálva persze javítani a hibáinkon!), addig hogyan is várhatnánk el ezt mástól?
Persze kell a buli, és hogy kiéljük némely vágyunkat, de ha ezek hajszolásában rekedünk meg, idővel elveszünk e hamis életmódban… “Steiner Kristóf:
A szingli szubkultúra olyan, mint a halottnak hitt gyilkos kedvenc horrorfilmjeinkben: amikor már azt hittük, hogy végleg kilehelte lelkét, visszatér, hogy újabb áldozatokat szedjen.
Oravencz Nóri blogján keresztül ráadásul éppen úgy tekinthetünk az egyszerre rettegett és várva várt “szinglizmusra”, mint a kedvenc filmjeink, regényeink főgonoszainkra: imádjuk utálni, utáljuk imádni, de egy biztos: akarjuk!
Mindegy, hogy Virginia Woolfra, vagy Carrie Bradshawra asszociálunk, mindannyian tudjuk, hogy megtalálni a nagy őt még önmagában nem jelent földöntúli boldogságot: előbb önmagunkat kell kiteljesítenünk, hogy képesek legyünk befogadni egy másik lelket.
 

 

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tejszínhab nélkül (ekönyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv