fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Titkosírás

(1 vásárlói értékelés)

3 700 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 9786156191427 Kategória:

Leírás

“Nem fejtett meg eddig még senki sem, és ma már én sem tudom jelentek-e egyáltalán valamit.”
Utazások térben, időben, múltban és jövőben, az álmok és a tudat kiismerhetetlen világában. Fantasztikus novellák azoknak, akik szeretnek gondolkodni, de szeretnek álmodni is…

Beleolvasok

További információk

Szerző

ISBN

Betekintő

Kiadó

Titkosírás termékről 1 értékelés

 1. Szűcs János

  A Szerző ajánlása:

  Hogy honnan jöttek ezek a történetek? Bárcsak tudnám. Álmok, érzések, ötletek a tudatalattiból, vagy kész történetek egy másik világból? Van ilyen is, olyan is. Az egyik olyan, mint egy Zen köan. A másik akár egy egyperces novella, de vannak klasszikus fantasztikus novellák is köztük.

  De a legtöbb történetem mégis inkább rejtvény, titkosírás, megfejtésre vár, némelyiknek a megoldása még számomra is nehéz, ha nem éppen lehetetlen. Az Olvasó feladata, hogy a történetek végén válasszon, melyik lehetőséget érzi magához a legközelebb állónak.

  Más világokon lakó értelmes lények, egy űrhajós az első Marsra tartó expedícióban, egy tudós, aki a feje tetejére állítja a világot, alapvetőnek hitt igazságot kérdőjelezve meg, telepátia és a gyermeki félelem világa, a műveltség megmentése a mindent elpusztító háború után, egy lélek útkeresése, feltámadás, robotok, egy önmagát író novella, az emberiség váratlan megmentői, fehér Karácsony, életet teremtő időutazók, egy hajótörött űrhajós és egy furcsa bolygó, rend és káosz harca egy ősi toronyban, egy születő Univerzum, önpusztítás és újrateremtés.

  És mégis, valahogy mindegyik történet magáról az írásról is szól. Mert minden titok között, amelyeket ezek az írások rejtenek, ez a legnagyobb. Talán az egyetlen, ami megoldhatatlan…

  Ajánlom a Titkosírás című novelláskötetemet mindazoknak, akik szeretnek gondolkodni, álmodni, vagy csak nézni a csillagokat, vagy az égen formálódó majd tovatűnő felhőket, akik szeretik hallgatni az esőt és meglátni a homokszemben a végtelent.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


  MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
  *kivéve e-könyv