fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Tükörmagány

2 500 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 9789631219753 Kategória:

Leírás

“Roscoe éles fájdalomra ébredt. Szemei előtt sötét szikrák és villámok cikáztak, s ő üvöltött. Vállához akart kapni – de keze nem mozdult. Hiába meresztgette a szemét, látása nem tisztult ki. Szólt volna, szólította volna öccsét, de szájába durva kézzel rongycsomót tömtek. Hangosan zihálva próbálta légszomját enyhíteni. Fülében hangosan lüktetett a vére. Le kellett higgadnia minél gyorsabban – ehhez azonban előbb vissza kellett kapnia a látását.
Egy árny sétált el szemei előtt, alig néhány lépés távolságra tőle. Ő Seth nevét kiáltotta, de ajkát csak gyászos nyögés hagyta el.
– Türelem, testvér – hallotta Seth hangját a közelből. Erős füstszag lengte be a levegőt. Mintha tűz égett volna valahol. Roscoe kezdte lassan felismerni a kunyhó sziluettjét.
Lenézett magára. Ruhája foszlányokban lógott, kezei és lábai vastag kötelekkel a székhez rögzítve. Vállán égésnyom, megfeketedett húsa még füstölgött a kínzás nyomán. Az égett hús émelyítő, édeskés bűze megcsapta az orrát, s ő öklendezni kezdett.
– Túl sokszor ájulsz el. Így semmi élvezet nincs az egészben – duruzsolta Seth, és felemelte a vasat a tűzből. – De ha elég volt, abbahagyhatom. Csak néhány választ kérek cserébe…”

A Loreley című regény folytatása.

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tükörmagány” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv