Tükörmagány

2 500 Ft

Cikkszám: 978-963-12-1975-3 Kategóriák: , ,

Leírás

“Roscoe éles fájdalomra ébredt. Szemei előtt sötét szikrák és villámok cikáztak, s ő üvöltött. Vállához akart kapni – de keze nem mozdult. Hiába meresztgette a szemét, látása nem tisztult ki. Szólt volna, szólította volna öccsét, de szájába durva kézzel rongycsomót tömtek. Hangosan zihálva próbálta légszomját enyhíteni. Fülében hangosan lüktetett a vére. Le kellett higgadnia minél gyorsabban – ehhez azonban előbb vissza kellett kapnia a látását.
Egy árny sétált el szemei előtt, alig néhány lépés távolságra tőle. Ő Seth nevét kiáltotta, de ajkát csak gyászos nyögés hagyta el.
– Türelem, testvér – hallotta Seth hangját a közelből. Erős füstszag lengte be a levegőt. Mintha tűz égett volna valahol. Roscoe kezdte lassan felismerni a kunyhó sziluettjét.
Lenézett magára. Ruhája foszlányokban lógott, kezei és lábai vastag kötelekkel a székhez rögzítve. Vállán égésnyom, megfeketedett húsa még füstölgött a kínzás nyomán. Az égett hús émelyítő, édeskés bűze megcsapta az orrát, s ő öklendezni kezdett.
– Túl sokszor ájulsz el. Így semmi élvezet nincs az egészben – duruzsolta Seth, és felemelte a vasat a tűzből. – De ha elég volt, abbahagyhatom. Csak néhány választ kérek cserébe…”

A Loreley című regény folytatása.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-963-12-1975-3
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám250
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tükörmagány” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük