Tündér vagy boszorkány? (Életmesék nőknek és férfiaknak)

A regény az írónőtől megszokott őszinteséggel, tabuk nélkül ábrázolja a férfi-nő viszonyt, de most főként a férfiak szemszögéből. Megtudhatjuk, milyen okok bújnak meg egy-egy rossz házasság, egy félrelépés vagy válás mögött. Férfiak mesélnek arról, miket éltek át kapcsolataikban, házasságaikban. Kiderül, hogy a nők sem angyalok.

2 500 Ft

Akciós könyv 300 Forintért

Jelöld be, mely könyvet szeretnéd még + 300 Forintért megkapni!
(E-könyv vásárlása esetén szállítási költség is felszámolásra kerül)

Ingyenes ajándék könyv

Jelöld be, mely könyvet szeretnéd még ajándékba megkapni!
(E-könyv vásárlása esetén szállítási költség is felszámolásra kerül)

Cikkszám: 9786156106063 Kategóriák: ,

Leírás

A regény az írónőtől megszokott őszinteséggel, tabuk nélkül ábrázolja a férfi-nő viszonyt, de most főként a férfiak szemszögéből. Megtudhatjuk, milyen okok bújnak meg egy-egy rossz házasság, egy félrelépés vagy válás mögött. Férfiak mesélnek arról, miket éltek át kapcsolataikban, házasságaikban. Kiderül, hogy a nők sem angyalok. A szerző most sem ítélkezik, csupán tükröt tart az olvasók elé, hogy elgondolkodtasson, ráébresszen az élet kiszámíthatatlanságára, forgandóságára, érzéseink ingatagságára. Stílusa ezúttal is gördülékeny, olvasmányos. Minden férfi vallomás után a következő fejezet az írónő naplójába enged betekintést. Aki kézbe veszi, nem tudja letenni. S hogy mennyi a valóság, mennyi az írói fantázia? Ki tudja!
Az írónő korábbi regényei: S.O.S. Elváltam!, Lúzerek hálójában, Az akácos út titkai és a Ne áltasd magad! Ő is férfi! szintén az Underground Kiadónál jelentek meg. Megrendelhetők: undergroundbolt.hu Ha szeretné felvenni a kapcsolatot B. Kiss Andrea írónővel, az andrea.csokmo@gmail.com e-mail címen megteheti.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN9786156106063
Megjelenés éve
Oldalszám136

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tündér vagy boszorkány? (Életmesék nőknek és férfiaknak)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük