Tüzemből lángot

(1 vásárlói értékelés)

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

A könyv facebook oldala

4 490 Ft

Cikkszám: 978-963-12-8138-5 Kategóriák: , , , ,

Leírás

Ez a könyv két év kutatómunkája alapján íródott. Fórumokon, internetes hozzászólásokban megnyilvánuló vélemények, és a velük kapcsolatban felmerült kérdések, illetve válaszok adják az írás gerincét. Nem orvos, nem tudós, nem kutató írta szaknyelven, hanem egy egyszerű, érző ember, hétköznapi nyelven, közérthetően, azon igyekezve, hogy párhuzamot vonjon a szexuális irányultság két végletével és megértesse, hogy e szexuális orientációk egyenértékűek.
A különleges szerelmi szálon futó történet humorral, drámával fűszerezve bemutatja azokat a központi problémákat, melyek a gyűlöletet táplálják a melegek felé és igyekszik utat mutatni az elfogadás irányába.
Ma irtózol a homoszexuálisoktól. De mi lesz holnap, amikor a gyermeked, a legjobb barátod vagy a legkedvesebb rokonod megvallja, hogy ő úgy boldog?
Az élet sorban osztja a pofonokat és nem tudhatjuk, mikor csattan a mi orcánkon…

A könyv címét az alábbi idézet ihlette: „Adj tüzedből lángot annak, aki kér!” /Marcus Tullius Cicero/

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-963-12-8138-5
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám508
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Tüzemből lángot termékről 1 értékelés

  1. Takács Annamária (megerősített tulajdonos)

    Rendkívül jó könyv. Lendületes telis tele az érzelmekkel. A lelki fájdalom tökéletes leírása, a elfolytott vágyak írásba foglalása. Emberi, hétköznapi nyelven próbálja leírni megérettni elfogadtattni a homoszexuális. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Sőt. Kötelező olvasmánynak írnálm ki!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük