Tűzlovagok legendája

3 000 Ft

Cikkszám: 978-963-12-1129-0 Kategóriák: , , ,

Leírás

“Még a folyton az arcába csapó ágak sem tudták lesodorni a nyeregből. Oly annyira felbátorodott, hogy még a szemét is ki merte nyitni. Bár amit látott, attól torkára forrott a sikítás.
Alig pár fa választotta ugyanis el a látó gazdájától, ott futott mellettük. Vagy mintha siklott volna. Gyorsasága vetekedett a lovakéval. Mintha próbálta volna utolérni őket. Péter ijedten pislogott, remélte csak rosszul látott, és mire újból kinyitja a szemét már el is tűnik. Tévedett. Ott volt, és abban a pár másodpercnyi szünetben még fel is fegyverezte magát. Hatalmas nyílpuska volt a kezében, éppen most célzott rá. Az imént még tokárra forrt sikítás most új lendületet vett. Péter akkorát ordított, hogy a váratlan zajtól a lova sóbálvánnyá merevedett.
Ennek köszönhette az életét: a kilőtt nyílvessző az orra előtt repült el. A rémalakot a lendület tovább vitte, aztán mintha egy falnak csapódott volna, felrobbant. Még pár pillanatig fekete pára lengte be a helyet, majd az is eloszlott. Nem maradt nyoma az iménti támadásnak.”

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-963-12-1129-0
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám304
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tűzlovagok legendája” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük