Vacaki Manó és a Kis Kék Boszorkány

(1 vásárlói értékelés)

2 500 Ft

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz! Amennyiben a kosárba teszed a könyvet, akciósan biztosítunk számodra egy könyvet, ha nem szeretnéd akkor nyugodtan vedd ki a kosárból.
Cikkszám: 9786150051963 Kategóriák: ,

Leírás

Szívből ajánlom azoknak ezt a gyönyörű mesekönyvet, amely szívet melengető, akik értéket adó mesét szeretnének gyermekeiknek olvasni. Hiszen, mint tudjuk, a gyermeknevelés óriási felelősség, és mindannyian a legjobbat szeretnénk nekik adni. A közös együttlétek, esti összebújások legcsodásabb egyike, amikor szívhez szóló mesével ajándékozzuk meg őket. Szeretettel és hálával tartozom kedves barátnőmnek, Eminek, aki utat nyitott önmagamhoz, példát mutatott feltétel nélküli szeretetével, elfogadásával, hogy ma igazán boldog édesanya lehessek.
Páczné Gorzás Erika gyermek jógaoktató, pedagógiai asszisztens
Tanítóként bátran ajánlom minden szülőnek és gyermeknek ezt a könyvet., mert jól összefoglalja azt, hogy mi fontos a BOLDOG és KIEGYENSÚLYOZOTT élethez:– hogy éljük meg a jelen pillanatot, és élvezzük azt;– hogy fontos a türelem másokkal és magunkkal szemben is;– hogy a természetet mennyire meg kellene becsülnünk, mert rengeteg kincset ad nekünk;– hogy fogadjuk el társainkat és saját magunkat olyannak, amilyenek vagyunk;– hogy segítsük egymást, működjünk együtt;– hogy lássuk meg minden rosszban a jót is;– hogy bátran merjük használni a varázsszavakat – amiket sajnos olyan ritkán mondanak ki a felnőtt emberek – SZERETLEK, KÖSZÖNÖM, NE HARAGUDJ, SZÍVESEN.Hát nem ezektől az apróságoktól – és még csak pénzbe sem kerülnek – lesz szebb a világ?Mindezt teljesen gyerekközpontúan és gyermeknyelven, csodaszép illusztrációkkal tarkítva adja elénk az író.Köszönöm, hogy elolvashattam a mesét!
Győrfi Barbara, tanító, jógaoktató, Zalalövő

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Vacaki Manó és a Kis Kék Boszorkány termékről 1 értékelés

  1. Bothár Mária

    Ez a mesekönyv minden korosztálynak szól! Az általa közvetített értékek örök érvényűek!
    Szívből ajánlom elolvasásra, akár tovább gondolásra is!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük