MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

Városok, stadionok, kocsmák

500 Ft

Városok, stadionok, kocsmák… a magyar szurkolók szentháromsága. A stadion és a sör olyan, amilyen, de ez a futball akkor is a miénk!
Miért pont a Honvéd másfél évtizedét öleli fel a könyv? Talán mert itt a legszembetűnőbb a hanyatlás a régi Aranykorhoz képest. A fokozatos lecsúszás, fogyatkozó nézőközönség, csőd, kiesés, bundák, perek, unott játékosok, unott szurkolók. A megszűnés és az elköltözés állandó veszélye. Harc a többi tábor ellen, harc a táboron belül, feszültség a kapu mögötti szektorok és az oldallelátók között. Érdektelen mérkőzések mellé néha egzotikus túrák – legyen az magyar, vagy nemzetközi kupa. És ha egy hosszú éveken keresztül vergődő klub adta szenvedés még nem volna elég, akkor ott van élményfokozónak a válogatottunk. Ez is a miénk.
Nem szerettem volna megszépíteni semmit erről a közegről. A társadalom elé sem akarok tükröt tartani, vagy huligánkrónikákkal lerántani a leplet a lelátók sötét világáról. Csupán emléket szeretnék állítani egy korszaknak, csapatoknak, barátoknak. Közben pedig szórakoztatni.

Elfogyott

Cikkszám: 9789630871617 Kategóriák: ,

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Városok, stadionok, kocsmák” értékelése elsőként
9022 Győr, Bisinger sétány 18. bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv