Vegyes Házasság Aromája

(3 vásárlói értékelés)

Minden útitársnak köszönettel tartozunk. Ők azok, akik utat mutatnak az ismeretlenbe. Még ha ma nem is tudjuk, hogy miért van a VAN. Egy nap mindent megértünk.

3 500 Ft

Cikkszám: 978-615-81332-5-8 Kategóriák: ,

Leírás

Minden útitársnak köszönettel tartozunk. Ők azok, akik utat mutatnak az ismeretlenbe. Még ha ma nem is tudjuk, hogy miért van a VAN. Egy nap mindent megértünk. Ezért fogadjunk el mindent úgy, az életben ahogy van. Hiszen okkal van ott. Köszöntsük szeretettel és engedjük el békével.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-615-81332-5-8
Megjelenés éve
Oldalszám196

Vegyes Házasság Aromája termékről 3 értékelés

 1. Maria Markl Mia

  Külön örömömre szolgál, hogy személyesen is ismerhetem a könyv íróját. A lelke finomságát, ami a sorokon át eljut az olvasóhoz.
  Tabuk nélkül, a titkokon túl.

 2. Barkó Judit

  Nagyon tetszett a könyv. Megható történet a házaspár két külön világának eggyé olvadása. Ahogy a szerző bemutatja a nehézségeit, ahogy szembesül a kulturális különbségekkel és a végén hogyan jut el az elfogadásig. Bízva hogy a családja is meglátja azokat az értékeket amelyekre ő is rálelt ebben a kapcsolatban.

 3. Sótér Emese

  Egy igazi életből hozott történet. Tetszett. Benne van minden boldogság fájdalom kűzdés. De megjelenik a béke és az elfogadás is.
  Külön tetszik az a rész amikor a szerző felhívja a figyelmet hogy ne elégedjenek meg a nők a hercegnői státusszal legyen minden nő királynő. Szép, megható rész.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük