fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Viharok szigete

3 650 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 9789630853614 Kategória:

Leírás

Dean Hill jól menő horror regényíró, gazdag, elismert, ugyanakkor az utóbbi években alkoholproblémákkal küzd és írói kreativitása is csökkent. Felesége, Mary tanácsára elutaznak az Egyesült Államok északnyugati részén lévő Silent Rainre, erre a turistáktól kevéssé látogatott mindig esős és borongós, fenyvesekkel és magas hegységekkel tűzdelt szigetre.

Az író újra elkezdi csinálni, amit mindig is szeretett volna: megírni élete alkotását. A csendes kisváros idillikus, békés, ám valahogy mégis nyugtalanítóan csendes. A lakókkal nem stimmel valami, úgy tűnik, mindenki valami mélységes titkot őriz. A sziget mintha maga is élne és megbabonázza az írót, aki rájön, hogy írásainak természetfeletti ereje van. Ahogy pszichikus kapcsolatba kerül vele, kiderül, hogy minden, amit leír, az megvalósul. Rájön arra is, hogy megdöbbentő összefüggés áll fenn közte és a sziget múltbéli eseményei között.
Amikor pedig a felesége eltűnik, kétségbeesett kutatásba kezd. A sziget lakói azonban egyre ellenségesebbek vele, mígnem magára marad és kénytelen egyedül rájönnie, miért is tűnt el a felesége. Ahogy azonban a nyomozás során egyre több sötét titok derül ki a hely múltjáról, már lehet, hogy túl késő…

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Viharok szigete” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv