VirtualLand – kockaországi történetek

1 800 Ft

Cikkszám: 978-963-12-3744-3 Kategóriák: , ,

Leírás

Játszunk és belefeledkezünk. Jól van ez így. Jól, mindaddig, amíg nem leszünk belefeledkezéseink rabjai. A függőség nagy titok a pszichológia terápiás gyakorlatában. Az igazi, a még nagyobb baj azonban akkor kezdődik, amikor valakik elkezdik kihasználni szenvedélyeinket, mi meg továbbra is azt hisszük, csupán játszunk és belefeledkezünk.
Nem vagyok híve semmiféle összeesküvés-elméletnek. Hogy a regényben leírtak kizárólag a képzelet szüleményei? Döntse el, kedves Olvasó!
Zila, a középiskolás lány és Toma, a zseniális, fiatal programozó elvesznek egy számtógépes szerepjáték veszedelmes világában. Odabenti, kalandos életük során sok mindent megtapasztalnak nem csupán a játékbeli, de a kinti valóságból is. Félelmetes üldözéseket, pusztító háborúkat élnek át. Miért és hogyan válnak veszélyessé egy hatalommániás cégigazgató pszichotikus elképzelései számára? Hogyan lesz ugyanez a szoftvermágnás ellenségévé egy békére és igazságosságra törekvő hatalomnak? Mindez kiderül a regénytrilógia első kötetéből. És ha mégsem? Akkor talán majd a folytatásból.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN 978-963-12-3744-3
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám 232
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
Betekintő Olvass bele!

VirtualLand – kockaországi történetek termékről 1 értékelés

  1. Molnár Mihályné

    Érdekes, különleges

    A történet a számítógépfüggőség, ” kockaság” kapcsán mossa el a határokat a valós és a virtuális világ között érdekesen, izgalmasan, a romantikát sem nélkülözve. Lehet, hogy egy új műfaj születik? Kíváncsian várom a folytatást!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük