Visszahozom Benjamint!

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

2 700 Ft

Cikkszám: 978-615-00-2773-9 Kategóriák: , ,

Leírás

Melanie és Larry Swanson egy fiatal, ambiciózus házaspár, akik imádott munkájuknak élve megfeledkeznek szülői kötelezettségeikről, a gyermeknevelésről, pedig hét éves kisfiúk rég áhított vágya egy igazi család. Melanie pszichológusként szeánszokat és szellemtúrákat tart, Larry teológusként ásatásokat végez messze feleségétől és fiától. Benjamin háttérbe szorultan, megszállott szülők közt éli meg napjait, így közös játékot is csak a bébiszittertől vagy az osztálytársaktól remélhet.
Egy iskolai osztálykirándulás alkalmával a gyermek felhevült testtel ugrik a hideg vizű folyóba, s ez szívizomgörcsöt eredményez. Orvosok hosszú harcát követően Benjamin elhalálozik. Az édesanya képtelen elfogadni a történést. A kórházban halott kisfia mellé fekszik, majd defibrillátorral kiüti magát, hogy gyermeke után mehessen…
A teljes mértékben kitalált sztori első fele izgalmas szellemvadászatok közt misztikus ásatásokba is bepillantást enged, később a túlvilágra kalandozik a történet, ahol Melanie kisfiát keresi azzal az eltántoríthatatlan elszántsággal, hogy visszavigye őt a való életbe.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN 978-615-00-2773-9
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám 232
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
Betekintő Olvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Visszahozom Benjamint!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük