MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Zafi tündér csodálatos utazásai

3 480 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 9789631204063 Kategória:

Leírás

1990-ben már megjelent ez a sok, rövid fejezetből álló mesekönyvem. Egyetlen szavát nem terveztem előre. Úgy írtam, mintha magam is éppen olvasnám. Üzenet talán valahonnan? Lehetséges. Zafi tündér valamilyen feladattal érkezik a meséből. Maga sem tudja, mit bíztak rá. Nem először van nálunk, ebben a valóságban. Ügyetlen varázslatai végül elvezetik a tanítói által kitűzött feladatához, egy nagy, közös álom megéléséhez, melyben a gyerekek megismerik egymást, a világot, a történelmet, a nagy filozófiai kérdésekre adható válaszokat.
Szülőknek, gyerekeknek ajánlom, közös olvasásra. Minden fejezet izgalmas kérdéseket, beszélgetéseket hozhat elő. Senkit semmire nem akartam rábeszélni. Zafi tündér a szívemből érkezett hozzám.
„A Meséből jöttem elő. Megláttam a vasárnap délutánt, és tetszett a dolog. “Nem várok tovább” – gondoltam, és amikor Nagymama nem figyelt oda az ingvarrás közben, végleg ott maradtam. Persze, mondhatnád, fel kellett volna tűnjön neki valami gyanús velem kapcsolatban, de úgy intéztem, hogy ne legyen gondunk egymással. Szépen belenyugodott, hogy lesz még egy unokája. Nem volt nehéz. Kicsit lehorgasztotta fejét a karosszékben, s máris sikerült. Álmot látott, s azonnal elfelejtette, hogy öt perccel előbb még nem léteztem.”

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zafi tündér csodálatos utazásai” értékelése elsőként
Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv