Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Árnyékos oldalon

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 900 Ft
...ablakot akartam nyitni, amikor az üvegen át megláttam a fazont. Az erdő irányába haladt, hosszúkás tokot vitt magával. Felkeltette az érdeklődésemet. Feltűnése izgatottá tett, valójában változatosságra vágyódtam, belefáradtam a munkába. Gondolkodás nélkül magamra húztam a melegítőmet, és a hátsó ajtón kisurranva a nyomába szegődtem. Az erdő mélyén a férfi megállt. Egy bokor mögül figyeltem a mozdulatait. Megdöbbenésemre összerakható puskát emelt ki a tokból, egymásba illesztette a részeit, ráerősítette a távcsövet és a hangtompítót, azután a vállához szorította, s célzott.

Szerző Csordás János
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-1756-3
Kötés puha
Megjelenés éve 2018
Oldalszám 178
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.