Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Bouria, szavak a viharban

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

1 350 Ft
A Denis Emorine szövegeiben feltáruló belső világ alaplüktetését az érzelmi veszteség, a megkopott, kiürült és kizsákmányolt létezés időtlenné merevített állóképei adják. Versei az élet azon régióiba kalauzolnak minket, ahol az irodalom létté lényegül. Ez a költészet „létgazdagodás”, hiszen a személyiség saját kérdező, félő, szerető és megigazulást kutató lényegiségében, fogyhatatlanul gazdag és sokféle szubjektivitásában nyilvánul meg, és túllépve a puszta valóság kiüresedett kilátástalanságán, képes hitet adni és egy reményteli lét perspektíváját felmutatni. /Pallai Károly Sándor/


Szerző Denis Emorine
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-8966-4
Kötés puha
Megjelenés éve 2017
Oldalszám 74
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.