Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Igaz szerelem vagy érzelmi függőség?

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 940 Ft
A szerelem minden ember életében fontos szerepet tölt be. Születésünk pillanatától kezdve tudatosan vagy tudat alatt, de keressük azt az egyet, akivel boldogok lehetünk! Nem egyszerű megtalálni, azonban biztos, hogy nincs is annál szebb és jobb dolog, mint amikor találunk valakit, aki ugyanúgy, viszont szeret minket. Vannak azonban olyanok is, akik már olyannyira is kényszeresen keresik ezt az érzést, hogy amikor végül megtalálják, akkor a kezdeti szakasz romantikája, élménye és vágyakozása teljesen elvakítja őket. Elvesztik az uralmat mind önmaguk, mind pedig érzelmeik felett. Képtelenné válnak cselekedeteik és viselkedésük kontrollálásában. Ezen könyv felteszi neked/ÖNNEK a kérdést, hogy a leírt helyzetben vajon miről is beszélünk! Igaz szerelemről vagy érzelmi függőségről? Tarts velem és döntsd el TE!/ Tartson velem és döntse el ÖN!
Jó szórakozást kívánok! Szeretettel…
Szerző Pénzes Kleopátra
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-3086-9 
Kötés puha
Megjelenés éve 2018
Oldalszám 190
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.