Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

New Heaven-i rejtélyek I.

Elérhetőség: Készleten

2 000 Ft
Itt az idő, hogy megismerkedhessünk a Bayvillage-i rejtélyek I: A bánya titka történetben szereplő Sophia és bátyja, Cornelius Genaretto által gyakran emlegetett legidősebb Genaretto testvérrel, Julius P. Genaretto főhadnaggyal.
Ha szereti a régi klasszikus, amerikai bűnügyi filmeket, vagy McBain 87-es körzetét, esetleg Maigret főfelügyelő eseteit, akkor ajánlom ráadásként, negyedikként ezeket a történeteket.
New Heaven-ben állandóan zajlik az élet, akár McBain 87-es körzetében, vagy ahogy Kojak számára Dél-Manhattanben. Az emberi faj képviselőinek gyűjtőhelyei közé ez a város is beletartozik. Írek, skótok, görögök, olaszok, zsidók, olcsó sarki lányok, piti tolvajok, profi gengszterek, nagyképű milliomosok, békés családok vagy épp becsületes rendőrök.
Ebben a kötetben megismerkedhetünk New Heaven sötét, korrupt világával, egy szerelmi háromszöggel, egy vonaton történő gyilkossággal, ami a múltba vezet, továbbá egy gyilkossággal végződő gyémántrablással és Genaretto visszaemlékezésével egy véres Valentin-napra. A kötetben a következő novellák találhatóak:
Tisztogatás/
A vaksi szerelem/
Gyilkosság érkezik a harmadik vágányra/
Rabló a túloldalról/
Véres Valentin
Szerző Péterfai Kornél
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-4211-9
Kötés puha
Megjelenés éve 2016
Oldalszám 148
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Nem