Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Ő a végzetem

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 490 Ft
Négy fiatal, négy nyomasztó múlt.
Viki és Marcell a legjobb barátok. Miután elkeverednek egymástól az augusztus 20-ai vihar közben, Marcell másfél napig tartó keresés után találja meg a lányt Pázmán lakásán. Néhány nap múlva hazaérkezik Pázmán nővére, Emese. Így négyen laknak Pázmánnál, miközben próbálják elfedni egymás elől a múltjukat.
Pázmán és Viki is kölcsönös vonzalmat érez egymás iránt, de egyikük sem meri felfedni a valódi érzelmeit, miközben Ákos, akinek szintén megtetszett a lány, mindent megtesz, hogy megszerezze őt. Az apjával, Péger András alpolgármesterrel közösen azon munkálkodik, hogy Vikit elbűvölje és Péger bosszúból megszerezze Emese és Pázmán szüleinek az éttermét.
Egy kis idő után közelebb kerül egymáshoz Viki és Pázmán, de időről időre Ákos mindvégig azon munkálkodik, hogy tönkretegye a boldogságukat. Vajon lehetnek valaha igazán boldogok?

Szerző Fodor Péter
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-1398-5
Kötés puha
Megjelenés éve 2018
Oldalszám 344
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.