Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Rimaszombat a városrombolás jegyében 1960–1990

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

4 900 Ft
...az utcák legtöbbje terekbe torkollik, vagy egy olyan utcát keresztez, amelyik térre vezet. A városszéleket liget zárta, ahonnan a kültelkekre lehetett eljutni. 1960-ban okosan és célszerűen megalkotott utcastruktúra és városrendezés funkcionált, melyet a lakosok a magukénak vallottak. Emiatt (is) tartották sokan – okkal! – Rimaszombatot, azaz Batyit „a legszebb városnak”... A korábbiakban is és a későbbiekben is számtalan egybecsengő vélemény hangzott el a városfejlesztéssel kapcsolatban ebben az értelemben: Rimaszombat mindenkori legnagyobb ellensége és hátramozdítója sok esetben a város megválasztott pártfüggő vezetősége illetve önkormányzata…


Szerző Csordás János
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-3362-4
Kötés puha
Megjelenés éve 2018
Oldalszám 190
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.